Porsdal og Nielsen
Porsdal og Nielsen


Firmaprofil

Porsdal & Nielsen er et professionelt murer samt entreprenørfirma sammansat af egne håndværkere samt en række kompetente samarbejdspartnere/underentreprenører. Firmaet er etableret i 2006 af John Porsdal og Henrik Nielsen, og har mere end 40 års erfaring indenfor byggebranchen. Porsdal & Nielsen ApS er dog forholdsvis nystiftet, grundet et generationsskifte med en overgangsperiode. 

Dette bevirker at de gamle traditioner, håndværk, erfaring samt know how, bliver bevaret/overført fra John Porsdal ApS, da virksomheden ligger vægt på at opretholde en god kvalitet og service overfor kunder og samarbejdspartnere.

Byggeri er en tillidssag. Økonomi, materialevalg, myndighedsspørgsmål, kvaliteter samt tidsrammer er ofte spørgsmål vi møder i vores hverdag, og som vi gerne stiller vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed for at besvare. Vi er til rådighed i hele byggefasen, fra idé til færdiggørelse af projektet og søger for den ønskede løsning bliver leveret til aftalt tid.


 

Hauge møllevej 4          3550 Slangerup          tlf.:47 33 33 33          fax.:47 33 33 77          e-mail: kontakt@porsdalognielsen.dk